Assalammualaikum....

Bleh x share pengalaman rakan² masa preggy 4 minggu? #firs1stimemom

2 Balas

lain org lain sis, klu mcm sy dlu preggy 4weeks cramp perut sgt teruk, turun naik clinic setiap mlm. Tak leh tahan cramp die doc pun tk leh buat pe cuma suruh berehat jer dh msuk 6weeks dh tade cramp. Pastu i mmng tade morning sickness till now de setengah org 4weeks dh start duk dekat mangkuk tandas.

2y ago

tq sharing ...sy cramp ada sikit² yg lain alhamdulillah lg cm biasa

4week ok je sedap makan macam macam. Tpi tula asyik nak baring je nak tidurr Masuk 7week mabuk muntah loya semua segala benda loya jadi kurg selera makan takboleh bau itu ini and now masih lg mabukkkkkk. Hahahahhahaahahahah

2y ago

oooo lambat lg...hehehe,nasib puasa ni ok lagi...hehehe...tp nk baring t7 btl