Normal ke bleeding tiap bulan tpi pregnant ?Tapi kalini pinggang sakit sngt , nak menngis risau bby

Bleeding 14weeks

7 Balas

tak normal klau bleeding.mengikut pengalaman sy,msa tu prgnt 13 mgu.ada klua drh ckit2.slps hr ke 4 terus keguguran😓.slps keguguran sye mengndung blik.sewaktu prgnt5 mgu sye klua drh ckit lg terus pg jmpa doktr dan doktr bg suntinkn utk kuatkn rahim slma 3 mgu.alhmdulillah skrng dh13 mgu msih bertahan .

Bleeding tak normal sis, n sakit pinggang sangat pun tak, mcm saya mula saya ingt normal sakit pinggang, sampai satu tahap saya tak boleh duduk, so g klinik, doc ckp kencing kotor.

Better pegi klinik utk jumpa doc, doc ada ckp hritu dkt sy, klau bleeding time pregnant tu kdg2 sbb rahim x kuat, sy pegi klinik, doc beri ubat kuat rahim..

kalo ikut xnormal sis kalo bleeding.. mksdnya ada masalah dgn kandungan.. better g klinik atau hospital buat pemeriksaan

x jumpa doktor ke?seeloknya minta pendapat doktor,jumpa doktor.klu just nk share cerita dan pengalaman ok saja.

Expert

Tak normal kalau bleeding..better jumpa dr

Tak normal