Demam Time Pregnant

Ble ker ambil / makan ubat panadol time preggy? Tanpa jumpa doctor? Kandungan sya bru 14w..

18 Balas

Baik jumpa doc dulu sis, saya kandungan 20 weeks dulu demam , saya pergi hospital, trus kena admit suhu 38.0 dia bagi penadol cek suhu lagi still suhu tak trun then tambah air dalam badan senentara tggu doc pakar bhgian LR dtg check kandungan semua ok cuma nadi saya sangat laju trus admit masok 7 btol air dlm bdn .