39 mggu 2 hari

Ble bgtau cik Somi 11/11 xdue² jgk.... dpt srt dr klnik tok serah diri dlm mse smggu...... Die plk yg berdebar²......kite yg mengalami Nye lgi berdebar??? Ank first kluar awl...mgkin hormon lelain kot....?

1 Balas

Tahun lepas saya gitu la. 🤭 Due date 11/11, tapi anak masih tak nak keluar sebab pernah saya dan suami terniat nak dia keluar ikut hari anniversary + hari jadi suami. Nah, memang dia ikut tarikh tu betul-betul. Time tu induce tarikh anniversary kitorang, esoknya bersalin sama hari jadi suami saya.

5y ago

Saye tggu ketuban pecahh n tggu kontraksion je...xsbr asenye NK baby kua.....tkot Ase Nye dgr NK induce😭