blackmores omega 3 selamatkah???

blackmores omega 3 selamatkah consume untuk ibu hamil 7 mggu..suami sy belikan...saya jdi ragu bole ke makan..tlg ibu yg berpengalaman#ingintahu #bantusharing

blackmores omega 3 selamatkah???
7 Balas

doctor saya bagitau amik fish oil ni 20w ke atas . yang penting folic acid ntuk sekarang ni .

2y ago

btol..untuk first trimester ni fokus mkn folic acid dlu

better tanya doktor ya, setiap ibu hamil dan kandungannya, lain keperluan nutriennya

Memang boleh sangat. Omega 3 ada DHA, elok untuk perkembangan otak baby

Utk first tri, dr pakar sarankan makan asid folic sahaja puan.

tulah sy pun nk tau jgk sb sy spesies xmkn ikan

Fish oil better ambik time 3rd trimester.

makan asid folik je dlu