Terima kasih

Bkn suka2 xnk makan ubat..sebab setiap kali check tekanan darah normal je.. tu y pelik ..ag sy terlalu banyk ubat y perlu sy makan.. baik sy akn cuba makan ubat tu.. terima kasih ibu2 y komen soalan sy..setiap org belainan.. sbb tu sy bertnya.. ada y positif ada y kurang fahami.. apa2 pn tqvm

1 Balas

Bila awak bertanya di sini, ruangan public, awak memang kena bersedia sebab memang pelbagai jawapan akan diberikan. Sebab tu lebih baik tanya dengan pakar, yang lebih arif, atas sebab apa awak perlu makan ubat-ubatan tersebut. Orang lain taktahu keadaan awak, kesihatan awak.