TAKADA TANDA LAGI

Bismillahirahmanirrahim 🤲🏻 Assalamualaikum semua 🥰 Mohon doakan saya: Nur syahirah binti azman 10/04/2023 "Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin tanpa perlu induce ubat, bersalin secara normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit, tidak berlaku sebarang komplikasi, dan semoga baby keluar cepat dalam keadaan sihat dan selamat" Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻 Jazakallah, moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua 🤲🏻 ‎“ربي يسر ولا تعسر ,ربي تمم بالخير” Rabbi yassir wala tu’assir rabbi tammim bil khair "Ya Allah permudahkanlah jangan dipersulitkan dan Kau akhirkanlah dengan kebaikan." 🤲🏻

7 Balas

sama dengan Sy sis.. due 11.4 ni ...kena serah diri kalu x bersalin lg ..doakan untuk Sy jgk ye ..moga dipermudahkan segala urusan kite...