Genap 39 minggu

Assalamualaikum ❤️ Doakan saya NURSYAMIMI ATIRAH dipermudahkan segala urusan bersalin, semoga selamat, sihat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat serta selamat. Aamiin ya Rabbal alamiin 🤲🏻 ..belum ada tanda2 lg sekarang dah 39minggu. Kalau boleh nak baby keluar sebelum EDD: 10 April 2023. Doakan saya ya lebih 40 orang yang doa, InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu & anak . untuk yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InsyaAllah. Aamiin ya Mujib 🥰🤲🏻 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa-doa kalian yang baik berbalik kepada kalian semua. InshaaAllah الظَّالِمِينَ مِنَ لَا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِينَ 🥰🤲🏻Rabbi yassir wala tu'assir #firstmom

1 Balas

Salam, sy pun EDD 10/4.blm ad tnda2 jg.. semoga urusan bersalin kita depermudahkan ya..

1y ago

aminnnnn