TAKADA TANDA LAGI

Bismillahirahmanirrahim 🤲🏻 Assalamualaikum semua 🥰 Mohon doakan saya: Nur syahirah binti azman 10/04/2023 "Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin tanpa perlu induce ubat, bersalin secara normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit, tidak berlaku sebarang komplikasi, dan semoga baby keluar cepat dalam keadaan sihat dan selamat" Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻 Jazakallah, moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua 🤲🏻 ‎“ربي يسر ولا تعسر ,ربي تمم بالخير” Rabbi yassir wala tu’assir rabbi tammim bil khair "Ya Allah permudahkanlah jangan dipersulitkan dan Kau akhirkanlah dengan kebaikan." 🤲🏻

7 Balas

aamiin.. semoga urusan sis lancar dan di permudahkan urusan bersalin nanti. doakan saya juga mudah bersalin tanpa induce, tanpa komplikasi, bukaan cepat, sakit sekejap.. dah 38 minggu 1 hari, due 19/4.

1y ago

Semoga urusan mummy berjalan lancar dan dipermudahkan urusan bersalin serta selamat ibu dan bayi. Doakan saya juga mudah bersalin tanpa induce, tanpa komplikasi dan mudah semua urusan. Saya kerap sakit cuma belum ade tanda. Harini dah 38 minggu 2 hari. Due 21/4 🫶🏻

Waalaikumsalam.... Saya due 9/4...pun sama x de tanda lagi...ank yg ke 5...seronok plak die ddk dlm...jgn stress ye...semoga Allah berikan yg terbaik.... Sesungguhnya yg terbaik hanye dr Allah...

sama dengan Sy sis.. due 11.4 ni ...kena serah diri kalu x bersalin lg ..doakan untuk Sy jgk ye ..moga dipermudahkan segala urusan kite...

semoga dipermudahkan segala urusan awak 🤍

Sebelah sy 11/4/23 xde tanda lagi

Semoga dipermudahkan aminnnn

Amin🤲