Pengalaman saya Hari ini

Bismillah. Salam Dan hi semua ibu ibu Dan bakal ibu. Hari ini saya membuat scan 2D Dan 4D di klinik swasta. Hal ini disebabkan semasa rutin jumpa Dr di klinik kesihatan ibu anak Dr menyuruh saya untuk pergi berjumpa pakar di hospital kerana jumlah air ketuban yang tinggi (33.4). Setelah berjumpa Dr di klinik swasta. Dr pun memulakan kaedah scan ke perut. Perkara pertama Dr Tu cakap " Ada dua kepala ni" Saya terus jawab " Satu je Dr". Dr Tu pun balas, " okay kita scan slow slow ye". Saya masa ni keliru dah..😅😅😅 End resultnya... Saya Dan suami Sama Sama speechless. Sebab baru mendapat tahu kami akan menimang dua orang cahaya mata.😍😍😍 Dr klinik swasta pun cakap " baru tahu ke ni? Kena pengsan tau sebab dah 7 Bulan baru tau". 🤭🤭🤭🤭. Sekian pengalaman saya. Doakan semoga saya Dan babies selamat Dan sihat. #1stimemom #firstbaby

2 Balas

wah😍 alhamdulillah tahniah..mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank soleh/soleh buat ibu ayah..aamiin

Ya Allah seronoknyeeee. Hehe.