is bird nest really effective?

bird nest are expensive to me. but is it really effective to make infant baby sleep longer? my mil suggest me to put infant baby in 'buaian:

8 Balas

Sy beli baby nest, dlm 130 pre order, alhamdulilah bila baby lahir dia tido dlm tu lena.. Cume dia lebih suka tido atas bdn mommy dia dlu baru transfer masuk baby nest..

5y ago

berapa lama dia tido dalam tu? lena x? maaf banyak tanya saya ni. apa yg menyebabkan anak tidur lena dalam tu ya? nak beli.. tp fikir2 dulu baloi x