Bintik apa ni?

Bintik kecil halus dan seperti dlm gmbr

Bintik apa ni?
6 Balas

Macam anak saya habis naik ruam merah kat muka , leher , tengkok , perut and belakang badan . Saya sapu bzu bzu lotion and dah elok . Tapi lepas tu jadi balik . Rupanya sebab anak saya jenis kuat berpeluh plus air liur dia leleh kat tangan dgn playmat dia pastu habis kena kat muka and badan dia sebabtu ruam naik even dah pakai lotion tu hmm . Baby 4 bulan lebih

Kulit anak saya pun tiba tiba naik macam ni dekat depan dan belakang badan, dekat peha juga, kenapa ya

Bintik halus tu ruam panas. Yang ada bintik bulat tu macam kena gigitan serangga

Anak saya pun ada. Tak sure kenapa tu

serangga kot