8weeks pregnant

Bila ye perut kite nampak mula membesar.. Sy tgok perut sy biasa je leper je walaupon nk dkt 9weeks... Huhu.. Xtau la mungkin sbb sy jenis kurus... Ad sesiapa cam sy ke 👉👈

47 Balas

sy msuk 7 bln bru npk😂sblum2 tu cuma mcm perut bncit lpas mkn je🤣jd laa..jnji bby shat

9week masih awal nk nmpk bbybump🥰.. ad yg 5 bulan pon still x nmpak perut😁

8w blum nampak sis normal,,nnt start minggu ke11 nampak la tu skit heheh

blh google size janin besar mana kalau 9w...awal lagi nak ada baby bump

Saya tinggi 155cm baru nk msuk 5bulan . Tp perut kecik je 😅

jauh lgi perjalanan sis. hehe. tunggu 4 5 bulan bru naik

jauh lagi perjalanan sis...sya 17w pun xnmpk perut g...

tgu 4-5 bulan..dlm 17w+ puan..baru nmpk baby bump🤰

Baru lagi tu 9w , saya 19w baru nmpak baby bump 😅

Saya masa 12 minggu baru perut nampak buncit sis.