Menunggu yang ke 3

Bila tengok balik upt yang penah buat bulan lepas,rupanya "ohh dah banyak kali test rupanya.." Bila soal test upt tak penah rasa membazir walaupon yang mahal.. Dari upt yang mahal hingga ke murah,keputusan masih sama.. Masih berharap keluar 2 line untuk tahun nie tapi perancangan Allah lebih baik.. Rindunya nak bau baby lagi.. Rindunya nak pegi scan tengok baby.. Rindunya nak dengar denyutan jantung baby.. Rindunya nak rasa tendangan kecil dalam rahim.. Rindunya nak beli baju baby.. Segala-galanya rindu.. Rindu yang susah diubati..

Menunggu yang ke 3
13 Balas

sy 9 thun upt negatif.. prtama kli celup upt bulan prtama kwen..bpe byk upt dah🤭 tp biasa pkai yg murh2 je. tp thun ni Alhamdulillah pd romadhon lepas..buat prtama klinya upt sy positif trus bli yg mahal2. org len celup skeping dua. sy celup upt smpai 20 kping kot.😅 pnye nk prcaya. InshaaAllah..doa smua Allah akn prkenan jua nti.

Sy ni sis nk tunggu yg pertama lebih 10+ upt sy guna hasil negative. Penah dpt upt 2 line tu pun cek upt bnyak kali sbb tsk percaya. Tp baby bertahan sampai 8w je. Lpstu miscarriage. Skrg cubs nk dptkan 2nd baby tp takde rezeki lagi

4y ago

Insha allah doakan sy ya. Aminn

Sama la.. Menunggu y ke3.. Rindu dan takut sama bnyk.. Gap 8 tahun.. 😅 Jika masih belum turn kita, moga Allah bg turn tu pd sahabat2 y belum pernah.. Kita sama2 menunggu ya.. 😉😉😉

4y ago

Yupp betul sis.. Sama2 kita tunggu 😊 sabar itu indah

sama la sis kite 🙃 dah berapa bnyak mmg Tak lama sgt tunggu bru kahwin tahun lepas, tapi period Tak betul tu yg risau Nii😢🙃🙃

3y ago

sis try royal v by bonda rozita utk betulkn hormon . dan niat n sllu berdoa .

Saya masih menanti ttc selama 6tahun..insyallah doa baek2 mungkin Allah belom nk bg sy lg..doakan sy yea🙏🏻

3y ago

Ye sis..moga2 tuhan perkenankn doa kita..aminn😉

Samalar..i know u feel..semoga urusan kita dipermudahkan aminn.. 🤲😊

semoga ada rezeki dan dipermudahkan segala nya ya, puan! 🥰

Hopefully this year we get a good news ttc 1½ 😘

moga kita diberi rezeki sahabat2 yg menanti..

I pun sama no pregnant