susu ibu

Bila susu ibu mula ade.. Kandungan brape bulan..

40 Balas

saya anak pertama, 9 bulan masih tak ada keluar tanda lgi. ada yang kata susu keluar masa anak dah ada nanti, sebab masa tu baru nak jadi puting susu tu.

Jarang la sis tgh pregnant dah keluar susu..lagi pun kalau “stimulate” time pregnant agak bahaya..sis blh tanya doktor @g google🙋🏻‍♀️

Saya 5bulan dia keluar setitik dua, masuk 7bulan dia keluar banyak. Kadang kat office tau2 dah ada kesan bulatan besar basah dua2 belah.

Ada sedia sbb ni ank kdua dh tp xda lh smpai kluar2 air susu tu sbb mngkin cepat dah hbis kakak sulung nya hari2 minum 😂😂😂

ank ptama, time lahir bru ada susu, msa ngandungkan ank ke 2, 7 bln dh dah da susu.. ni maseh ngandung ank yg ke 3.. bru 4 bln

Sy kandungan dah 8bulan tapi belum ada lg. Mudah2 han selepas bersalin adalah rezeki anak sy nnt..

Saya masa 4 bulan dh ada susu.. Skrg 6 bulan kerap terkeluar kalau tidur mengiring baju punn basah2 😅

Lain org lain sis. Ada yg lps bersalin dah kluar. Mcm sy 7 bln dah kluar tp kna picit lah bru nk kluar

tegok pd pyudara ade lelehan air tak . kadang kadang gatal pada payudara sebab susu meleleh sikit

7bln sy sj picit2 tgk2 ade air jernih kuo gmbire x terkate mge2 ade byk susu tuk beby no 2 ni aminn