Salam semua..Sy nak tanya..usia kandungan 30w memang susah nak nampak jantina baby ke?😌

Bila scan je dokter ckp x nampak sebab baby kepit ..😫#ingintahu

2 Balas

Dia malu kot🤭 mcm kak ipar saya dlu,scan baby kepit je mmnjg.. last dia pasrah biar je suprise nnti, n kluarlah baby boy.. 🤭 nnti saya plk xsbarnye🥰

2y ago

Adakah baby boi mmg suka kepit? 😆 ahahahah.. xpe boy ke girl jnji sihat ja kn sis smoga diprmudahkan nnti🤗 saya baru lg 3bulan tu xsabor tu cmna la nt scan dia nk tnjuk ke x,hehee.. 🤭

Yup sbb ruang dalam perut dah terhad 😁

2y ago

Huhuhu takpe laa. Baby segan la tu nak tunjuk. Beli je baju jenis unisex 😁