Bln Puasa Ni, Masih Berpuasa.. Tp,

Bila ptg, dlm jam 4 lebih mcm tu, kencing jadi sikit dan pedih.. Kencing pun kerap.. Mcm kencing kotor... Tp, bila berbuka puasa, dlm jam 10 mlm br ok... Dah berlarutan 3 hari.. Mcmn ye? Boleh terus berpuasa atau berbuka slps jam 4 ptg... Kandungan 12 minggu.. Tq..

1 Balas

Kandungan masih awal..saya pernah lalui pengalaman yang sama..Jumpa doktor pakar,dan dinasihatkan supaya tidak berpuasa kerana ketika ini waktu pertumbuhan untuk pembesaran baby memang memerlukan zat yang mencukupi dari ibu..Untuk awak,better refer pada doktor awak dan dapatkan nasihat yang sepatutnya..harap dipermudahkan urusan awak..aamim