Bila rasa baby gerak?

Hi, bila mommies start rasa baby gerak ye?

7 Balas

Sy mse doc buat scan 12w tu baby dah gerak . Tp sy tak rase pom baby gerak.. skrg dah 15w4d .. dah boleh rase baby gerak . Ag2 time baring .kalau ddk kurang rase baby gerak

4w ago

Rasa dia mcm mana awak, saya pun 15week 😬 takde rasa apa lagii

14w rasa vibrate tapi tak hari hari dan satu maseje rasa. i tanya doc . doc cakap baby tengah bergerak taksemua sama ada yg awal ada jugak yang lambat❤️

First baby, 20 weeks+. Second baby 20 weeks+ jugak. Third baby 17 weeks dah dapat rasa. Ingat angin. Tapi tanya doc mmg baby tgh aktif masa scan. 😅

Alhamdulillah 16w dapat raya dah

17w dah start rasa slow²

20w ❤️

27w