PERKONGSIAN BERSAMA #COPYPASTE

Bila minum atau makan benda manis-manis lepas tu korang p bantai makan lak benda pahit contohnya peria atau seumpama dengannya ; amount gula yg telah ditelan tu TIDAK AKAN di neutralkan oleh rasa pahit makanan-makanan lain. Takyah la acah-acah nak neutralkan sebeban gula yg telah ditelan dengan mengambil satu tong peria atau makanan-makanan pahit lain. Mengarut level lain dah ni ?‍♂️

1 Balas

La..ade ke yg kata gitu . Better kurangkan terus pengambilan makanan manis . Takyah nak neutral bagaikan.. 1st time dgr ..hehhee 😆