SCAN JANTINA

Bila masa yang sesuai ya untuk scan jantina. Sekarang saya 17 weeks+ ?

23 Balas

sy baru lps scan masa 20w haritu,nmpk elok bebird dia..yg psti doc ckp,sblom scan,mkn bnda2 sejuk or manis mcm aiskrim ke dlu..baru baby xkn kepit kaki.. hehe tu gmbr scan baby sy

Paling cantik scan dlm 24-27w tapi kalau dah sampai 30w tu ada sesetengah baby dah besar so tak boleh nk nampak jantina. Yg penting sblum scan makan dulu ye 🤗

Umur bby 6 bulan gituu bru blh nmpk..sbb dia masi blh kangkang2 gitu..klu dh besar pn susa sbb dia kepitt hbs x nk bg nmpk😂😂😂

saya ritu saja gatal scan, doktor ckp dah boleh nampak jantina. cuma ramai recomenf 25w, sebab masa tu dah nampak elok jantinanya

16w da npk.. 18w scan pn npk lg.. hehe klo boy. klo girl 4org sblm ni mmg xpnh npk. die kepit

16weeks pun dah boleh check, tapi tulah takut baby yang tak nak tunjuk 😂

sy scan 4 bln dh nmpk jntna..tp scan dkt pakar lh...nxt mnth repeat scan smla

Sy scan 16w semalam dah nampak bebird..tp Dr kata nnt kena confirm kan lg..

Sy 25 week baby tak nok tunjuk lagi duk kepit je sepanjang scan😐

20 weeks dah nampak..tapi kecik lagi..better 24 ke atas