Hi ibu2 nam tanya sikit

Bila kita boleh tahun jantina ya? Minggu ke berapa paling awal.. sy nak scan..

9 Balas

kalau ikut 16w tu dah nmpk.. tp utk lebih jelas better pegi 27w la.. dah besar sikit mase tu.. just opinion.. boleh buat scan details.. check keadaan baby tu.. lebih details

Sy 16w doktor dh bgtau sy jantina baby tp blm confirm sbb masih awal. Then sy bt detail scan masa 19w doktor terus confirmkan.

2y ago

Sama ke result jantina masa 16w and lepas detail scan tu sis?

Saya baby boy, 17w saja pi scan… Takde niat nk tahu jantina pun… Sekali, Eh besor pulak nmpak bebird dia 🤣

sya masa 17week dah dpat tau sebb scan dekat klinik swasta

20w keatas dah jelas untuk scan

Saya 11 week dah tahu jantina baby 💕 tp nnti scan lain

2y ago

Wow 11w dh nampak ya. Scan dekat private ke?

20 weeks baru best. Boleh nmpk dgn jelas

18w. Sy buat masa 19w 😊

16 week dah nmpk klau sy