nak hamil

bila kah sa bole mendapat kan ank no 5 lagi setela sa di cezer ank no 4 masi bole kah sa hami lagi tuk kali ini terima kasih

4 Balas

Biasanye yg sy tau kalau 4 kali dah czer, Doctor x kn benarkan mengandung lg dan disarankan untuk ikat peranakan. Pengalaman kwn sy, 3 kali czer terus doktor ikat peranakan disebabkan takut membahayakan diri kalau kali ke 4 mengandung lg.. Sy pun x sure mgkn juga tgk kesihatan masing2.

bab hamil inshaAllah bole..bab bersalin, swasta boleh..kerajaan x boleh

semoga ada rezeki sis💞

apa kah saya hamil

3y ago

Post reply imageGIF