Ubat gigi

Bila boleh start pakai ubat gigi kt anak #1stimemom #seriusnanya

6 Balas

Sy Tanya doc gigi, ubat gigi ni boleh pakai bila anak tu dh pandai ludah balik, kaluu nk bagi pon, bagi sikittt sangatt². better xpayah doc kata, just kena rajin gosok gigi dia , mcm Sy consistent 2x sehari. bby 1y5m . mmg struggle sikit tapi mmg kena paksaa. gigi bawah 5 atas nk masuk 7

Once die da start mkn sama ada gigi dah tumbuh or tak wajib gosok.. Bole start gune ubat gigi yg utk kanak2 mcm pureen etc..

setahun ke atas mommy bila gigi da tumbuh banyak 😊

Bila ade Gigi...jenama buds ade yang 0-3 months

baby bawah 1 tahun beli yg x ada Florida

Bile da tumbuh gigi tu da boleh da ajar