Nak beli brg baby

Bila boleh mula beli brg eah momy,saya baru 6 bulan

18 Balas

6 blan dah bleh cari ..sya cari kandungan 6 bulan .. selebihnya cari masa kandungan 8 bulan ,dia punya tak larat tu mcam budak tadika kene puasa ..smpai sya dduk brsila dlam pasaraya tgh cari brg baby ..

bole beli da sis.sy 5bln da start beli sikit..now tingl 89%lg nk beli.beli siap² xkalut da nnti dah sarat xlarat pula nk bjln cri brg bby

boleh dh cari hihi . sy dulu 4 bln start . 6 bulan settle . sbb bln seterus nye sy mmg betul tak larat nk settle kn segala²🤣

blh da start beli...xde la terasa brg mahal kalo bli skit2... jom join group mumy https://chat.whatsapp.com/B9sKzPJ5ZPg1n78vihsNHc

biasa 7 bln stat g shoping da. tp thn ni covid. 6 bln da siapkan sikit2 sbb online. masuk 8 bln da packing. skrg tggu ari.

Boleh sangat2 dah tu sis..tumpang tengah larat lagi..dah siap semua boleh rehat rehat tunggu bersalin ja.semoga dipermudahkan😊

beli yg basic dulu, pampers, baju, lampin, senang2 boleh google hehe.. tapi kena nilai mana penting atau tak .

dah boleh start beli sikit2 tu sis..sy dulu pn, beli awal dan sikit2..nnti xde lh kita rasa beban sgt ...

dah boleh beli dah tuuu. masuk 7 bulan / 28 minggu, dah mula mengah 😅 jalan pusing mall pun slow je

3y ago

huhu yeke..ok tq momy..

bolee beli da sis.Saya 5bulan da start beli sikit2 daa..sekarang 7bulan 80% siap daa 😁

3y ago

sama2.Moga dipermudahkan 🥰