Normal tak

BILA BERBARING SAYA MERASA SESAK NAFAS.. BILA DUDUK TAK JUGA SESAK NAFAS.. SEKARANG SAYA PUNYA SUDA MASUK 36 MINGGU 2 HARI.. ADA PENAH MACAM NI TAK? APA JADI? KNAPA BOLEH SESAK NAFAS?

3 Balas

Masa saya 33 week pun selalu sesak nafas, tidur tak boleh baring.. kene tidur cara duduk baru selesa. Saya sebab hb low and that time baby sonsang. Sekarang 36 week dah okay dah tak sesak nafas. Kalau sis punya hb okay, baby tak sonsang, sis cuba refer doktor.

2y ago

Hb sy 11.3 last check.. Masih kurang ka tu sis