Musim2 covid ni, sakit normal pregnancy pon jadi risau. Saya 26 week lately ni rasa sesak nafas

bila berbaring rasa sesak nafas dan batuk2 kahak. Masa siang berdiri duduk kurang. Normal ke atau patut buat swab test. simptom lain xda#firstbaby

2 Balas

sama la. taktau la sbb kerap pakai mask ke sbb apa. lagipon mcm saya keje kene pakai double mask. rasa sesak jugak la. tgh preggy anak kedua

normal rsnya..sbb sy 29w Tu rs cmtu jg..nurse ckp sbb berat sy Makin Naik..Uri menekan..jd Kita kdg rs sesak dada n sukar tidur waktu mlm..

3y ago

betul saya pun berat baik alhamdullilah skrg da ok skit sesak dah kurang lepas baby makin turun le pelvic