Saya mula dapat 2 line positive pada 10.10. Pergi ke klinik 11.10, doctor terus scan perut,xnmpak apa2 lg.

Bila agaknya saya boleh scan untuk nampak baby? Risau jika masih terlalu awal lagi. & kalau upt cek harini (UPT 26.10) masih pekat, & tiada apa2 alahan/ pendarahan, adakah itu tanda yang baik? #pregnancy #mommybuntu

Saya mula dapat 2 line positive pada 10.10. Pergi ke klinik 11.10, doctor terus scan perut,xnmpak apa2 lg.
17 Balas

tahniahh.. nnti sila lah cek skli lgii