Maaf bertnya ,Kenapa ya ada tumbuh biji² ginie kat perut anak saya ? Anak baru 4 bulan, sy first mum

Biji² diperut sahaja

Maaf bertnya ,Kenapa ya ada tumbuh biji² ginie kat perut anak saya ? Anak baru 4 bulan, sy first mum
2 Balas

hi, anak saya pun mcm ni and doktor kata sebab ruam panas. awak boleh pergi farmasi or klinik untuk minta ubat ya

9mo ago

hii.. alhamdulilah.. terima kasihh bnyak berkongsi info nyee ..moga baby n awak sekeluarga sihat sejahtera selaluu

Ruam panas.. boleh cuba guna calamine lotion

9mo ago

terima kasihhh bnyk info nyee..risau jugk tetiba naik cmtuu