biji merah kat bibir vagina

saya 4 bulan lepas bersalin.. ada satu biji besar warna merah kat bibir vagina.. seakan macam jerawat merah yang besar, hanya belum tumbuh mata.. normal ke ya? ke takde kaitan? ada sini yg mcm saya tak?

2 Balas

Klu x pernah jd mcm tu sblm ni better jumpa doctor.. just as precaution spya dorang blh check btl2