Gerakan Bayi

Biasanya minggu ke berapa boleh nampak gerakan bayi pd perut dgn jelas ye? Gerakan yg mcm benjolan2 tu.. 🤭 #firstbaby #1stimemom #28week

2 Balas

ikutkan 28week keatas dh bole nampak .. ikut perut jugak klu tebal susah sikit la nk nampak .. tp awak bole jaa masa duduk sja2 / tgh rehat2 tue then fokus betul2 kt perut nnt dpt rasa n tngOk dia begerak2

Kalau perut jenis tak tebal, boleh je sis nampak 😁 mcm sy lemak je lebih, mmg benjol2 tu takde laa 🤣