Harap mommys boleh jawab

Biasanya kandungan berapa minggu yee baru dapat rasa gerakkan baby dalam kandungan, and perut 18minggu mmg belum besar lg ke ? Tertanya jee

5 Balas

Saya masa 16w ada rasa macam jentik jentik dekat perut sampai lah sekarang 18w. Kalau makan ice cream tu banyak rasa jentik jentiknya 😂 Saya pregnant 5 bulan. 18w 6d. Tapi saya takde perut. Perut kecik je. Comel je. Naik KTM takde orang nak bagi duduk sebab perut takde. Perut ni depends pada orang. Perut besar ke kecik ke jangan kesah sangat. Asalkan baby dalam perut sihat dah membesar.