Hai mommy2 semua nak tanya biasanya kan berapa weeks baru dapat rasa gerakkan baby dalam kandungan😊

Saya first mom dan bersemangat sangat nak rasa gerakkan baby dalam perut🥰🥰 ##firstbaby ##firstmom

2 Balas

16weeks mostly. jika ank sulung, ibu jenis gempal...lambt skit rasa 20-24weeks

2y ago

saya sekarang dah masuk 14weeks dan badan berisi sikit rasa2 nya dalam 20-24weeks baru akan rasa gerakkan baby kn sis..

depend juga, mcm saya 18w baru rasa .

2y ago

ha bole juga try scan time 18week tuh. sbb doc pun suggest mcm tuh kan. kalau kt swasta lagi jelas kita nak tgok sikit. tapi selalu tarikh lebih kurang tuh juga la ,tapi 37week++ mmg kena get ready da la, baby da ready nak keluar time tuh