Harap mommys boleh jawab

Biasanya kandungan berapa minggu yee baru dapat rasa gerakkan baby dalam kandungan, and perut 18minggu mmg belum besar lg ke ? Tertanya jee

5 Balas

1st pregnancy n dh 19 mggu..smpai skunk xtaw dh rsa gerakkan baby ke x 🀭

2w ago

Awak rasa perut awak macam ada gelembung lembut. Or rasa macam kena jentik. Makin meningkat minggu makib kuat rasa. Tapi tengok badan jugak. Sebab saya badan kecik, perut nipis. Jadi minggu 15 tu saya dah boleh rasa macam kena jentik.