Period tingtong

Hi BF mom, nak tanye. Siapa ade pengalaman period tingtong? Kejap dtg ok, kejap dtg sebulan 2x pastu tak habis tempoh suci lg, dtg balik. Mcmana eh? Dtg pun 4 hari sikit2 je

2 Balas

Bulan ke 6 bersalin je mcm tu sbb anak dah mula makan dan kena tukar pil perancang yg lain yg dibekalkan oleh KK.

1y ago

Saya pun dtg 2 kali dlm sebulan dan in between tu istihadoh. Bulan seterusnya, kitaran haid back to normal hingga sekarang bulan ke 9 lps bersalin. Darah pun dah back to normal, tak de spotting mcm awal2 haid slps habis nifas.

aah Ting tong.saya makan pil noriday..mula2 period sebulan 2kali..ni terus xdtg 3bulan..risau btul

1y ago

masa awal bersalin tuhari..saya bersalin bulan 8..bulan 9 10 11 tu satu bulan 2kali DTG. ..ni dah xdtg 3bulan..last bulan 11 Tula...awak sama ke