Sengugut susah mengandung.??

Betulke kuat senggugut susah nak mengandung. Sape ade pengalaman senggugut kuat.. n sape dah berjaye ade anak walaupun senggugut kuat..#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

13 Balas

Sy senggugut teruk dari zaman sekolah lagi. Masa dah keje pun setiap kali period mesti kena amik EL/MC. Teruk kadang sampai x boleh bgn dari katil. Memang kena bergantung dgn panadol je setiap kali dtg tu kalau x 1 apa x boleh buat. Tapi alhamdulillah dah ada anak sorang dan tgh pregnant yg kedua pulak.