Betulkah kalo masa mengandung kita minum susu frisolac. Nanti lepas dah beranak.. anak kita ngam dengan susu formula frisolac juga?

Betulkah kalo masa mengandung kita minum susu frisolac. Nanti lepas dah beranak.. anak kita ngam dengan susu formula frisolac juga? Ada siapa2 yg ada pengalaman. Cri susu yg sesuai utk anak?

2 Balas

itu sbb time pregnant baby pun dah rasa susu tu. so bila lahir u bg brand yg sama baby mcm dah biasa dgn rasa susu tu.

tak la...nanti you kena srve lagi susu utk anak..seeloknya susu badan shja