Telinga capang

Betul ke org kata klo tidur buai telinga bby kelepet boleh jdi capang?

2 Balas

itu genetik awak. kalau dlm keturunan samaada sebelah awak ataupon suami awak ada genetik telinga mcm tu. akan turun dkt anak mcm juga rambut kerinting. kalau dlm keturunan ada jenis rambut kerinting mmg anak pon akn dpt. tp salah sorg anak akan ikot ada rmbut tu.

takda nya sis, tak pernah dengar pun n tgok baby2x yg tidur buai telinga okay je kecuali kalau parent dia mmg mcm tuh. 😅 .