Bleeding dekat telinga (kanan) bby 9m

Just nk tnye, ape sbb bleeding? 1. Bby suhu bdn normal 2. parent tak pernh korek telinga guna cotton butt tp sellu just lap2 bhgian luar 3. Bby aktif, suka garu telinga tp bukan masukkn jari dlm telinga Dh refer pakar, kata ade saki baki darah beku & mereka just bg ubat titik First time bby kena, perasan wktu pagi bila bby bangun tidur (mama dia suka cek bby bila bangun tidur) So, soalan ny adakah normal bby ear bleeding without any reasons??

Bleeding dekat telinga (kanan) bby 9m
1 Balas

Masa puan refer pakar, ada tanya tak dekat pakar pasal punca atau sebab telinga baby bleeding? Ada tanya kemungkinan dimasuki serangga kecil ke? . Baby sy pun 9m+ tp Alhamdulillah tak pernah kene lgi situasi mcm tu.