Telinga capang sebelah

Normal Ke Bby 2Bulan Capang Sebelah Je ? Maminya Mmg Capang Tp Dua Dua😂 Rimas Tengok Sebelah Je Rasa Nak Tarik Sebelah lg😂#firstbaby

2 Balas

Kadang bby tido tertindih tlinga .. tu org2 tua slalu sruh betulkn time bby tido.. sama mcm ank sy sbulan 10 hari .. tgh struggle betulkn blik telinga 😄

Kalau itu bentuk telinga anak awak, normal je. Bentuk telinga kan pelbagai 😊 Kalau awak rasa something off nanti checkup tanya doktor ya.