Baby lelaki

Betul ke org cakap kalau baby lelaki biase nye dia akn kluar tarikh due date or overdue? And boleh share tak berat baby brpe? #First_Baby #37week

30 Balas

tidak pasti pula sis..rasanya tidak ikut jantina mau bersalin awal atau overdue. pengalaman saya, anak 1st girl overdue 5hari, anak ke2 saya ikut due date..ngam2 keluar. apa2 pun semoga dipermudahkan urusan. 😊

3y ago

@Eyva check jantung baby ke?

baby sy boy lahir time 38w4d, berat 3.52..hehe.. ikut atas org jgk kn.. baby nk kluar,kluar lh dia..hehe

xsure puan, sbb ank sy yg 1st lelaki 2nd prmpuan, mmg dua2 kluar ikut due date..yg 3rd ni blum tau lg 😁

anak saya dua2 lelaki. sorg overdue...sorg lahir awal dr due. baby dia nak keluar..dia x ikut jantina.

xpasti jgk puan😅 sbb ade je kwn sy baby girl byk yg overdue . n ade je yg baby boy bsalin awal smggu.

3y ago

mgkin ikot org jgk kot puan

Tak jga. Sya anak 1st gugirl 37 weeks 2nd boy ikut due date ke3 boy overdue ke4 boy 37weeks..

tak jugak kot saya bsalin baby boy masa 38minggu awal dua minggu dia nak keluar haha

baby boy sy kua awal 38 mnggu. baby girl keluar lg 2 hari ckup 40 mnggu. 🤭

Sy ada 3 anak lelaki, semua lahir awal dr due... 36w,38w yg last ni 35w...

saya baby boy due 4.2.2020 tpi keluar awal 30.1.2020 . berat 3.29kg 😊