Baby lelaki

Betul ke org cakap kalau baby lelaki biase nye dia akn kluar tarikh due date or overdue? And boleh share tak berat baby brpe? #First_Baby #37week

30 Balas

Ank no 1, Tarikh jangkaan 04.04. Keluar 31.03 Ank no2 overdue 5 hari

saya baby boy keluar awal seminggu, baby girl ikot due date 🥰

My first baby boy 2.37kg je sis., bersalin 2 minggu awal . Induce 😁

3y ago

Inshallah tak ada apa apa tu sis . Tapi time sy dulu tu memg 37week terus dokte cakap esok nya tu bersalin. Induce masuk ubat je, alhamdulillah dipermudahkan semuaa . 😁 Positif yaa sis .

Saya pun 38week skrg baby boy.. Tak mau keluar lagi 😂

sy bby boy keluar time 37 week sebab induce 😅 berat 2.37kg .

first baby boy awal seminggu juga ehheheeh. xsbr nk lihat dunia

Sya nk masuk 39minggu baby x nk kuar lg ari tu scan baby gilr

saya ank 1st boy due 4.2 tapi selamat lahirkn ank saya 30.1

anak 1st baby boy overdue 8day, induce 2 kali ☺️☺️

Tak pernah dgr pula mcm ni hehe. Baby sy boy, keluar w39.3