GENDER BABY

Betul ke orang cakap jantina bayi boleh berubah ? Haritu saya scan untuk cek uri , kedudukan bayi , air ketuban alhamdulillah semua nya okay , and doktor tanya nak tgok jantina bayi tak ? Tapi dia kata nasib je kalau nampak , sekali tengok nampak boboiboy ? tapi bila cerita dgn sedara dorg kata jantina bayi boleh berubah betul ke eh ? Mintak pendapat mummy yg berpengalaman .

2 Balas

jantina bayi berubah maksud family awak tu mungkin time.scan.boboi tapi.bila keluar gegurl. ketepan scan kekadang boleh berubah jantina bayi kalau dah tercipta dlm rahim lelaki maka lelaki la.dia.

5y ago

Huhuhu . Itulah .. masa scan tu mmg nampak jelas lah bebird dia naik gitu . Tapi masih tak yakin jugak .. pastinya mmg tak kisah boboi ke gegirl nak pastikan cuma sihat sempurna bila dah keluar nnti .

Kalau dah terang nampak boy tu tak mungkin akan jadi girl. Tapi kalau nampak girl berkemungkinan akan jadi boy juga sebab kadang masa scan tak terlindung bebird beliauuu.

5y ago

Huhuhu kan . Tapi tak kisah asal kan baby sihat sempurna je .