Minyak yuyee cap limau

Betul ke minyak yuyee cap limau campur dgn benda x halal?

10 Balas

Bau mnyak yuyi best...yuyi cap limau ada logo halal..lg 1 botol seakan sama xde logo halal cap kapal layar...kne tgk betul2..kalo beli yg tiruan mungkin la xhalal cap limau pon..senang cite,dah ragu2,xperlu beli..byk mnyak lain lg...

4y ago

Thanks! Sy akan cek betul2.. rasanya org kata x halal tu sbb dia salah beli kut

ada 2jnis yuyi. 1 tu cap limau, boleh pkai, ada tnda halal. lagi 1 jnis tu apo tah nme, tkde tnda halal

Xtau. Kalau ragu2 byk je minyak lain. Mustika ratu, bebiku, anugerah.

Yke? Mne sis dpt info.ea?😅😅✌pestime sy dgr ttgnya

4y ago

Tula.. kdg2 sy pun jd confius walaupun ada tanda halal kat situ... tp bila da tanya2 org kata halal jaa.. ok la tu

tak sure. pakai minyak telon pun okay

Taklah.. Minyak yuyi ade halal jakim.

Tak betul. Boleh check di laman web Jakim.

Tak tahu lah😅

Ada Kat iklan

Tak betul