Soalan yang kena dijawab huhu

Betul ke minum susu murah baby cepat berkahak ? Sye guna susu dupro hm

4 Balas

siapa yg cakap dgn awak mcm tu. awak g tarik telinga. pepandai ja. susu fm ni setiap penerimaan baby tak sama. kalau berkahak bermaksod susu fm tu tak sesuai dgn baby awak. bukan sbb susu tu murah. saya sendiri selepas stop susu badan dkt baby sy try 4 jenis susu. 1st susu freanleaf - baby minum muntah 2nd susu s26 - baby minum berkahak 3rd susu Dutch baby - baby minum cirit birit 4th susu ni doctor advise. susu enfagrow gentlesea - baru serasi dgn baby. tp harga dia agak mhl🥺

1y ago

100++ utk satu tin kecik dlm 500g mcm tu.

xde kaitan susu ni ikut keserasian ank ank saye mnum enfalac A+ .. 500g nk dkt 70 pun berkahak + baby xnk nyusu sgt 😅 last saye tukar lactogen ha baru ok

tgok bdk jugak. mcm ank sye bile mnum susu lactogen mmg berkahak. tapi bile minum enfalac ok je. ank akk ipar sye mnum s26 berkahak minum dupro ok.

x sure la psl tu..sye tnye Dr.. bby memg bkahak.. nant lme2 hilg sendri.. tp klu mkin teruk bwk klinik la kot