Susu dupro berkahak

Susu yang sesuai selain dupro susu apa ya??baby dah nak 3 bulan batuk teruk

2 Balas

Saya bg susu FM Dutch baby pada anak saya pun dia berkahak juga. Saya bagi susu FM ni masa dia prolong jaundis , Skrg ni tengah pikir nak bg susu apa yang sesuai sbb pernah bagi susu lactogen dia tak berak pla. pernah bagi susu kambing kari home dia tak ngam juga. Last2 bagi Dutch baby kuning dia turun mendadak sampai la dia bebas dari kuning tp dia berkahak la pla. Lepas tu asik kembung perut padahal saya tak goncang botol susu , saya bancuh dengan sudu dulu ..

susu fm ni awak kena try n error. sebab setiap penerimaan baby kita tak sama. sy sendiri cuba 4jenis susu. baru jumpa yg okay😊