Nak tanya

Betul ke lepas bersalin ibu2 akn dipakaikn dgn maternity pad tanpa pakai seluar dalam? mohon pencerahan bg yg berpengalaman.

2 Balas

Ye . Dia bagi pakai yang tali . Dia macam kain bergulung then ada tali . Lepas dia hantar awak masuk ke wad , terus tukar pad biasa atau pad untuk lepas bersalin . Pakai disposal panties pun boleh . Senang nak tukar , koyak je tak yah bongkok sangat .

4y ago

yeke.kecik nye besa dua jari je..dh boleh byg dh apa kena standby n buat nnt.trima kasih sis..info berguna jgk utk newbies mcm sy.hehe

Yeee nurse pakaikan.. jenis ikat punye..