Bird Nest

Betul ke ibu hamil tak boleh amalkan bird nest??

1 Balas

Takde khasiat penting untuk baby sis. Kecuali untuk kulit cantik je, yang mana kita boleh dapat dari buahan dan sayuran. Bird nest yang ada dekat pasaran peratusan dia sikit je, yang banyak kandungan gula, takut kena gdm 😁 lagi satu elakkan yang ada ginseng. Kalau sis masih nak makan jugak bird nest, sis beli dan masak sendiri. Hihi

5y ago

Oh i take it sebab i ada asma. So mmg bfore pregnant amalkan. Hm bukan sbb ada baby baru nak minum. Im not that. Btw, thank you for advice