cucuk kancing gigi

Betul ke cucuk kancing gigi tu sakit mcm yg orang cerita? Next check up kena cucuk kancing gigi utk first time. Dengar orang cerita dok cakap sakit. Risau pulak kita dibuatnya ?? tapi demi kesihatan. Kenalah bertabah.

96 Balas

tak sakit sis.. byk kali kena cucuk sbb kena cakar ngn kucing..kalau takut kne cucuk kt lengan, boleh request cucuk kt punggung..

Kandungan awak berapa minggu dah ye? Saya dah 21 minggu masih tak cucuk lagi kat KK. Nurse tak inform apa2 pun. Risau pula

3y ago

saya sudah masuk 26 minggu tapi belum cucuk lagi...katanya 28 minggu baru cucuk sekali minum air gula kali ke 2 dgn tca

saya rasa cucuk kancing gigi lagi lemau dari cucuk vaksin covid 🤣 lepas kena cucuk lembik semacam ajee , mabuk ubat kot 🤣

Xsakit sis...cma trase mse ubat tu msuk.. Sy 2x daa cucuk...dedua xrse skit... Ikot je arahan nurse...relaxkan dri tau2 siap..

Masa cucuk tak sakit langsung , dah sehari dua tu cuma lenguh2 jela tapi takde laa sakit sangat2 . Lenguh2 manje je sis 😅

Lebih kurang mcm cucuk campak msa budak2 tula.. kebas je bbrpa hri.. tgo pada nurse yg cucuk tu leh.. tpi lain org lain la

Sy first cucuk ok lg, rasa biasa je tp bila second dose tu rasa sakit bila dy pump ubat masuk. 3 4 hari jugak la lenguh2

kalo da lebih 5 tahun baru pregnant lg kena 2x injek.. kalo xsampai 5 tahun sekali je.. utk 1st & lebih 5 tahun 2x..

Cm sy nurse tu cucuk pntas cpat so cm xde pape je😅..bngkak tu biase la..memng akn bngkak lps suntik uh..lme2 ok..

masa cucuk je sakit. relax je and redoooo.. lepas cucuk rasa lenguh. sy lepas cucuk 2nd time tu lenguh 1-2 hari jgk