KIRA PERGERAKAN BABY

betul ke cara sja rekod jam mula pergerakan baby ni ? sy tulis jam mula ikutt jam pergerakan baby yg pertama .. stiap pergerakan sy gap 20minit utk sekali pergerakan .. ke nakk kena tulis jam mula jam 9pagi jugak stiap hari ? ni first baby sy .. x tauu nakk buatt mcm mnaa .. ##firstbaby

KIRA PERGERAKAN BABY
10 Balas

Start 9am smpai 9pm kalau mommy x sempat ke x perasan boleh download apps kick counter nnti klau baby tndang tekan je Kt apps lpastu nnti tanda la kat buku balik jgn risau apps tu ada sertakan masa.. Saya buat mcm tu je..

3y ago

Kick counter