KIRA PERGERAKAN BABY

betul ke cara sja rekod jam mula pergerakan baby ni ? sy tulis jam mula ikutt jam pergerakan baby yg pertama .. stiap pergerakan sy gap 20minit utk sekali pergerakan .. ke nakk kena tulis jam mula jam 9pagi jugak stiap hari ? ni first baby sy .. x tauu nakk buatt mcm mnaa .. ##firstbaby

KIRA PERGERAKAN BABY
10 Balas

Tulis start 9am sis. Tu nurse ajar. Lepastu habis nya tu tengok lha cukup habis tik tu pkul berapa. Tapi sy ni keliru lagi tang mana nk tik kadang tgh busy keja xperasan pulak bby gerak kuat ke x

3y ago

ouhhh mcm tuu yee .. trima kasihh😘 sma laaa sy pun klw busy buatt keja x prsan baby gerakk .. lgi² 2 3 hri ni kerap tidurr smpai x terkira gerakk baby 🤦